image

Credem ca de la Cinnamar Therapy se pleaca intotdeauna cu bateriile incarcate, destindere si aspiratie catre ceva mai bun in viata noastra.

Articole recente
Search
 

Reflexoterapie

Reflexoterapia

Masajul Reflexogen

Reflexoterapia – ramura a medicinii orientale – este in acord perfect atat cu tratamentele stiintifice pe baza de plante medicinale, cat si cu cele medicamentoase prescrise de medici deoarece practicata corect si cu profesionalism aceasta metoda terapeutica este capabila sa echilibreze functiile organelor interne la nivel fizic si energetic.


Desi asociata medicinei alternative, reflexologia este in realitate o stiinta bazata pe practica, tehnica de tratament constand in masarea talpilor in zonele corespunzatoare fiecarui organ.
Marele avantaj al metodei consta in lipsa totala de toxicitate, in conditiile in care civilizatia noastra traverseaza astazi o epoca foarte poluata, inclusiv pe plan medicamentos.

 .

Principiile reflexoterapiei

Corectarea celor trei factorii negativi implicati in procesul de boala : congestia (responsabila de aparitia tumoriloR), inflamatia si tensiunea (responsabile de diminuarea eficientei sistemului imunitaR).
Imbunatatirea circulatiei in organism si eliminarea reziduurilor astfel incat toxinele sa nu se mai acumuleze in concentratii daunatoare, in ficat rinichi sau intestin.
Scaderea senzatiei de durere, prin stimularea eliberarii de endorfine (analgezice naturalE), de catre hipofiza.
Reflexoterapia are actiunea cea mai eficienta atunci cand este folosita pentru tratarea intregului organism si nu numai pentru anumite afectiuni. In acest mod ea imbunatateste toate functiile organismului ce stimuleaza procesul natural de vindecare facand-ul mai rapid si mai eficient.
Este o metoda de intretinere preventiva a bunastarii corpului.

 

Avantajele reflexoterapiei

Cel mai mare avantaj este ca acest gen de tratament poate fi efectuat tuturor indiferent de varsta, sex, stare de sanatate, atat in scop curativ cat si ca o buna profilaxie.
Reflexodiagnosticul este extrem de important deoarece ne ajuta sa facem o verificare a starii de sanatate a unui individ, intr-un timp foarte scurt.
Reflexoterapia actioneaza in totdeauna in sensul normalizarii, neexistand nici un pericol de agravare a unei starii de sanatate.
Nu trateaza simptomatologia bolilor, ci cauzele lor.
Un mare avantaj il reprezinta lipsa completa de toxicitate.
Normalizarea circulatiei sangvine in organul sau zona afectata este extrem de importanta deoarece sangele transporta substante de asimilatie, dezasimilatie si aparare, o buna circulatie sangvina ducand la accelerarea vindecarii si reconstituirii tesuturilor si organelor lezate.
Tratarea cu ajutorul reflexoterapiei nu implica o dotare speciala si poate fi efectuata chiar si de persoana in cauza.


Reflexoterapia respecta intru totul dictonul „Primum non nocere” („Mai intai de toate a nu vatama”), tratand cauzele bolilor, nu simptomatologia lor.
Procedeu deosebit de eficient dovedind prin practica curenta ca afectiunile fiziologice sunt tratabile in proportie de 85 – 90 %, iar cele organice intr-un procent care depaseste 60%.


Reflexoterapia poate fi aplicata la toate categoriile de varsta, reprezentand o alternativa pentru sanatatatea noastra.
Pentru ca efectul tratamentului sa fie vizibil si de durata, le recomand celor care intentioneaza in mod serios sa recurga la reflexoterapie sa adopte un regim echilibrat de viata, prin eliminarea exceselor de orice fel: alcool, tutun, cafea, grasimi alimentare, viata sexuala dezordonata.

Aplicatii

Pentru eliminarea toxinelor acumulate din alimente, bauturi si medicamente

Aplicatii

Ca tratament adjuvant in afectiunile acute si cronice

Avantaje

Normalizarea circulatiei sangvine in organul sau zona afectata

Avantaje

Trateaza cauzele bolilor, nu simptomatologiile lor

Stabileste o Sedinta

Cu ajutorul formularului de mai jos sau al datelor de contact va puteti face o programare

[recaptcha]