image

Credem ca de la Cinnamar Therapy se pleaca intotdeauna cu bateriile incarcate, destindere si aspiratie catre ceva mai bun in viata noastra.

Articole recente
Search
 

Drenaj Limfatic

Drenajul Limfatic

Masajul Limfatic

Sistemul limfatic

Sistemul limfatic este o modalitate de aparare vitala a organismului impotriva infectiilor si a bolilor. Drenajul se efectueaza cu ajutorul unor aparatelor speciale pentru drenaj, aceasta fiind cea mai performanta metoda.

Sistemul limfatic reprezinta, intr-un sens, al doilea sistem circulator al organismului. Este organizat in vase limfatice, noduli limfatici, limfa (fluidul interstitial care dreneaza prin vase) si limfocite (celule imunitare specializate). Amigdalele, splina si timusul sunt toate parti consituente ale sistemului limfatic.

Nodulii nostri limfatici sunt niste structuri interne mici si moi localizate in axila, in zona inghinala si a gatului, precum si in piept sau abdomen. Nodulii limfatici produc celulele sistemului imunitar care actioneaza impotriva infectiilor, in acelasi timp filtrand si fluidul limfatic si eliminand corpii straini. Atunci cand orice bacterie este prezenta in limfa, nodulii limfatici isi maresc productia de limfocite, generand astfel inflamatia acestora.

Sistemul limfatic nu beneficiaza de o pompa pentru a facilita circulatia limfei prin sistem, asa cum sistemul circulator are inima. Astfel, miscarea corpului si functia respiratorie faciliteaza circulatia limfei prin vase si filtrarea acesteia de catre nodulii limfatici. La persoanele care nu beneficieaza de multa miscare, sistemul limfatic poate fi blocat cu usurinta – astfel corpul uman devine susceptibil la infectii.

.

Masajul de drenaj limfatic

Este un remediu usor cu efecte profunde. Acesta poate accelera volumul fluxului limfatic de 20 de ori, imbunatatind astfel semnificativ abilitatea sistemului de a elimina toxinele si materialele infectioase. Studii au certificat ca drenajul limfatic este o modalitate de tratament cu beneficii medicale intr-o gama larga de probleme limfedematoase.

Daca sunteti o persoana in general sanatoasa, simplul drenaj limfatic ca poate sa va recuperati mai repede dintr-o raceala sau va poate ajuta sa scapati mai usor de oboseala.

.
Efectele drenajului limfatic

Prin stimularea manuala a sistemului limfatic, puteti beneficia de urmatoarele rezultate:

-imbunatatirea capacitatii sistemului limfatic de a procesa un volum de 20 de ori mai mare decat normalul;
-imbunatatirea vitezei prin nodulii limfatici, procesand un volum mai mare de produsi de catabolism, celule moarte, proteine in exces sau toxine
-imbunatatirea productiei de limfocite, imbunatatind astfel capacitatea organismului de a se lupta cu infectia
-activarea sistemului arasimpatic, provocand astfel un efect de relaxare globala a corpului.

Aplicatii

Afectiuni ale sistemului circulator, intoxicarea sangelui

Aplicatii

Stari de oboseala cronica, constipatie, etc.

Avantaje

Imbunatatirea capacitatii sistemului limfatic de a procesa un volum de 20 de ori mai mare decat normalul

Avantaje

Imbunatatirea vitezei prin nodulii limfatici, procesand un volum mai mare de celule moarte, proteine in exces sau toxine

Stabileste o Sedinta

Cu ajutorul formularului de mai jos sau al datelor de contact va puteti face o programare

[recaptcha]